کلینیک تخصصی دندانپزشکی دانا

پنیر و پوسیدگی دندانی
5 (1)

پنیر و پوسیدگی دندانی
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در vk

پنیر و پوسیدگی دندانی؟

شما چقدر درباره پوسیدگی زایی مواد غذایی می دانید؟ اصلا می دانستید که پنیر نه تنها باعث پوسیدگی دندان ها نشده بلکه برای دندان هایتان مفید نیز می باشد؟!

می دانستید پنیر خنگ نکرده بلکه باکتری دهان را از بین می برد؟

پنیر غنی از کلسیم بوده و سطح اسید را در محیط دهان کاهش می دهد، که همین امر موجب تنفر پلاک ها از پنیر می باشد.

نکته ی تامل برانگیز درباره ی پنیر ها آن است که جویدن پنیر های سفت و سخت باعث افزایش تولید بزاق در محیط دهان شده که با توجه به خاصیت سلف کلینزینگ بزاق، بعضی از باکتری ها را در دهان از بین می برد.

فقط یادتان باشد پنیر های سفت و سالم بهترین گزینه برای مصرف می باشند.

 

شادیه خوشحال

دانش آموخته ی سلامت دهان و دندان

مراقب سلامت و مشاورتخصصی کلینیک دندانپزشکی دانا

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.